The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Louis Cole & Metropole Orkest

Onder leiding van Jules Buckley

Jules Buckley, dirigent

De samenwerking tussen Louis Cole, het Metropole Orkest en Jules Buckley smaakte naar meer en komt terug! In oktober 2024 ontmoet het drietal elkaar opnieuw voor een paar funky avonden. Samen spelen zij vijf concerten verspreid door Nederland en Duitsland.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist én werd genomineerd voor een Grammy award.
Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is.

De missie van de medeoprichter van Indie duo KNOWER is om ‘diepe gevoelens te creëren door middel van muziek’. Dit doet hij in zijn virale video’s op YouTube, tijdens internationale tournees en op zijn albums, die werden uitgebracht op Brainfeeder.
Hij staat bekend om zijn indrukwekkende concerten waarbij hij het publiek meeneemt in zijn muzikale wereld. Een wereld vol electro funk, humor en zachte ballads.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest zal opnieuw een onvergetelijke worden. Samen brengen ze tijdens dit concert Louis’ werk ten gehore, dit keer met een orkestrale kleur en groov

Bestel nu uw tickets

zo 6 okt, 19:00
Philharmonie, Essen

Koop kaarten

ma 7 okt, 20:15
TivoliVredenburg - Ronda, Utrecht

Koop kaarten

di 8 okt, 20:15
Muziekgebouw, Eindhoven

Koop kaarten

wo 9 okt, 20:00
SPOT - Grote Zaal, Groningen

Koop kaarten

do 10 okt, 20:15
Het Concertgebouw, Amsterdam

Koop kaarten