The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 3 Grammy Awards
18 Grammy Nominaties

Educatie

Metropole voor iedereen

Metropole Orkest is zich bewust van zijn unieke positie aan de top van de piramide van de lichte muziek. Daarom geeft het orkest haar kennis en ervaring met veel passie door. Het Metropole Orkest wil een belangrijke rol spelen in talentontwikkeling in de lichte muziekwereld en aansluiting zoeken met de amateurmuziekwereld.

Educatie betekent voor het Metropole Orkest (MO) een investering in kennis en passie voor alle groepen van de samenleving: kinderen, jong talent en amateurmusici. Het MO ontwikkelt en ontplooit zijn educatieve activiteiten onder 2 noemers: Metropole op School en de Metropole Academy.

Metropole op School
Voor primair onderwijs is de muziekmethode ‘Metropole op School’ ontwikkeld. Daarnaast bieden we diverse activiteiten (workshops, streams, schoolbezoek) aan voor zowel primair als voortgezet onderwijs. Lees verder…

Metropole Academy
Onder de noemer Metropole Academy worden diverse educatieve programma’s georganiseerd voor nationaal en internationaal muzikaal talent en de Nederlandse HaFaBra-wereld. Voor studenten van Nederlandse conservatoria zijn er speciale projectweken. Lees verder…

Bij alle educatieve ambities willen we graag met u meedenken. Bent u geïnteresseerd in wat het Metropole Orkest u te bieden heeft? Neem contact op met Metropole op School: educatie@mo.nl en Metropole Academy: academy@mo.nl.

Ook managementtrainingen voor het bedrijfsleven behoren tot de mogelijkheden.
U kunt onder andere bij ons terecht voor workshops over leiderschap, communicatie, presteren onder druk en klantbeleving. Meer informatie via Pieter Hunfeld.