The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Sponsoring

Kies het MO als zakelijke partner

Om bij de absolute wereldtop te blijven behoren is het Metropole Orkest altijd op zoek naar nieuwe partners.

Het Metropole Orkest is niet alleen het grootste pop- en jazzorkest ter wereld, maar ook het meeste ondernemende. Dat is niet voor niets. Ons doel is om de creatieve grenzen steeds weer te verleggen en de beste te blijven. Daarnaast willen we minder afhankelijk zijn van overheidssubsidie. Sinds 2014 is het Metropole Orkest een zelfstandige organisatie waarbij inkomsten uit partnerships noodzakelijk zijn. Daarom zoekt het Metropole Orkest zakelijke partners die willen sponsoren en daar zelf ook voordeel uit halen. We willen met u samenwerken in de breedste zin van het woord en u helpen om uw doelen te realiseren.

 

© Reinout Bos

Laat uw merk meeliften

Een orkest als zakelijke partner. Waarom zou u? Om te beginnen levert het Metropole Orkest een grote bijdrage aan de muziekcultuur in Nederland. Het orkest staat al ruim zeven decennia op alle bekende poppodia, grote festivals en in theaters en werkt mee aan talloze muziekregistraties.

Het Metropole Orkest heeft hierdoor een zeer hoge naamsbekendheid en goede reputatie. Zeker als het gaat om innovatie, creativiteit en leiderschap. Wanneer u zich verbindt aan het Metropole Orkest, lift uw merk hierop mee. En het geeft ook nog eens een sterke impuls aan uw maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Relatiebeheer en netwerk
Verbinden, dat is wat het Metropole Orkest doet. Het orkest verbindt mensen met muziek, muziekstijlen met muziekculturen, beginnend talent met ervaren muzikanten, grote artiesten met een onvergetelijke orkestervaring. En dat werkt ook geweldig voor uw eigen organisatie. Want dankzij uw verbinding met het Metropole Orkest, kunt u uw eigen relaties boeien en beroeren met de kwaliteit van een uniek orkest.

Fiscale voordelen
Giften aan het orkest worden ontvangen door de stichting Support Metropole Orkest. Deze stichting beschikt over een ANBI CI status, waardoor er interessante fiscale opties mogelijk zijn voor uw organisatie.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de invulling van een zakelijk partnership met het Metropole Orkest? Neem dan contact op met Philine Hofman (philine@mo.nl).