The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

ClubMO

brengt muziekliefhebbers samen

Het Metropole Orkest is hét toonaangevende pop- en jazzorkest in de wereld. En dat al ruim 75 jaar. Het orkest heeft een ongekende drive om nieuwe werelden te ontdekken en zich zo constant opnieuw uit te vinden en te ontwikkelen. Zo blijven we onze fans voortdurend verrassen en inspireren. We hebben grote dromen voor de toekomst, ClubMO helpt mee om deze dromen te financieren.

ClubMO zet zich in voor innovatie

ClubMO zet zich in om vooruitstrevende en vernieuwende producties van het Metropole Orkest te financieren. Iedereen die de muziek van het MO een warm hart toedraagt en innovatie hoog in het vaandel heeft kan lid worden van deze speciale club. ClubMO-leden doneren jaarlijks €1500,-. (Stichting Support Metropole Orkest beschikt over een ANBI-status waardoor deze donatie fiscale voordelen kan bieden).
De donaties van de ClubMO-leden worden gebruikt om bijzondere concerten en activiteiten te ontwikkelen en te produceren.

Samen inspiratie opdoen en genieten van muziek

ClubMO verzorgt minimaal vier keer per jaar een event rond optredens van het Metropole Orkest. Bij concerten en in onze eigen studio. Zo zit je in de keuken van ‘the world’s leading pop and jazz orchestra’. Het gaat natuurlijk om het beleven van de meest bijzondere muziek. Daarnaast hoor je sprekers over de nieuwste trends uit de creatieve sector en discussieer je mee over toekomstdromen. Ook ben je altijd op de hoogte van de nieuwste projecten en het laatste nieuws rond het Metropole Orkest.

Meer weten over ClubMO?

De komende maanden vinden onder andere de volgende ClubMO Events plaats:

1 juni – Vriendendag
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

12 juli – North Sea Jazz Festival
Ahoy Rotterdam

9 t/m 15 september -Bijwonen opnames met Becca Stevens, Lizz Wright & Camilla Meza
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

26 oktober – Bijwonen repetitie Amsterdam 750
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

07 november – Bijwonen repetitie Queen Must Go On
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

18 december – Concert Tinlicker & Metropole Orkest
TivoliVredenburg, Utrecht

Wil je meer informatie over ClubMO en/of de bijeenkomsten in 2024/2025? Of wil je je inschrijven voor deze Club? Neem dan contact op met Philine Hofman (philine@mo.nl).