The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
22 Grammy Nominaties

ClubMO

brengt muziekliefhebbers samen

Het Metropole Orkest is hét toonaangevende pop- en jazzorkest in de wereld. En dat al ruim 75 jaar. Het orkest heeft een ongekende drive om nieuwe werelden te ontdekken en zich zo constant opnieuw uit te vinden en te ontwikkelen. Zo blijven we onze fans voortdurend verrassen en inspireren. We hebben grote dromen voor de toekomst, ClubMO helpt mee om deze dromen te financieren.

ClubMO zet zich in voor innovatie

ClubMO zet zich in om vooruitstrevende en vernieuwende producties van het Metropole Orkest te financieren. Iedereen die de muziek van het MO een warm hart toedraagt en innovatie hoog in het vaandel heeft kan lid worden van deze speciale club. ClubMO-leden doneren jaarlijks €1500,-. (Stichting Support Metropole Orkest beschikt over een ANBI-status waardoor deze donatie fiscale voordelen kan bieden).

De donaties van de ClubMO-leden worden gebruikt om bijzondere concerten en activiteiten te ontwikkelen en te produceren. Met Smartphone Orchestra werken we bijvoorbeeld aan ‘Games in Concert: The Game’, een productie waar publieksparticipatie, computergames en orkestrale muziek elkaar ontmoeten.

Samen inspiratie opdoen en genieten van muziek

ClubMO verzorgt minimaal vier keer per jaar een event rond optredens van het Metropole Orkest. Bij concerten en in onze eigen studio. Zo zit je in de keuken van ‘the world’s leading pop and jazz orchestra’. Het gaat natuurlijk om het beleven van de meest bijzondere muziek. Daarnaast hoor je sprekers over de nieuwste trends uit de creatieve sector en discussieer je mee over toekomstdromen. Ook ben je altijd op de hoogte van de nieuwste projecten en het laatste nieuws rond het Metropole Orkest.

In de ClubMO Update vertellen we over de voortgang van de verschillende projecten. Ook leest u in deze mailing het laatste MO nieuws en vindt u speciale ledenacties.

Meer weten over ClubMO?

De komende maanden vinden onder andere de volgende ClubMO Events plaats:

4 november – Bijwonen repetitie DOMi & JD Beck x Metropole Orkest
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

16 november – Wijnavond
Hilversum

24 & 25 januari – Bijwonen CD opname met Tutu Puoane
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

7 februari – Diner en concertbezoek bij Games in Concert: The Score
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Wil je meer informatie over ClubMO en/of de bijeenkomsten in 2023/ 2024? Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

 

 * onder voorbehoud