The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

ClubMO

brengt muziekliefhebbers samen

Het Metropole Orkest is hét toonaangevende pop- en jazzorkest in de wereld. En dat al ruim 75 jaar. Het orkest heeft een ongekende drive om nieuwe werelden te ontdekken en zich zo constant opnieuw uit te vinden en te ontwikkelen. Zo blijven we onze fans voortdurend verrassen en inspireren. We hebben grote dromen voor de toekomst, ClubMO helpt mee om deze dromen te financieren.

ClubMO zet zich in voor innovatie

ClubMO zet zich in om vooruitstrevende en vernieuwende producties van het Metropole Orkest te financieren. Iedereen die de muziek van het MO een warm hart toedraagt en innovatie hoog in het vaandel heeft kan lid worden van deze speciale club. ClubMO-leden doneren jaarlijks €1500,-. (Stichting Support Metropole Orkest beschikt over een ANBI-status waardoor deze donatie fiscale voordelen kan bieden).

De donaties van de ClubMO-leden worden gebruikt om bijzondere concerten en activiteiten te ontwikkelen en te produceren. Zo werkt het MO op dit moment met ruimtevaartorganisatie ESA-ESTEC aan een muzikale-storytelling over een bijzondere ruimtereis. Met Smartphone Orchestra werken we aan ‘Games in Concert: The Game’, een productie waar publieksparticipatie, computergames en orkestrale muziek elkaar ontmoeten. Maar ook onze aanstaande samenwerking met multi-instrumentalist en YouTube-personality Louis Cole, dit najaar, zal voor een unieke podiumbeleving gaan zorgen.

Samen inspiratie opdoen en genieten van muziek

De leden van ClubMO ontmoeten elkaar vier per jaar tijdens speciale ledenbijeenkomsten. Deze ClubMO Meetings zijn vaak gekoppeld aan een concert van het Metropole Orkest. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten staat telkens een thema centraal dat door interessante sprekers wordt ingeleid.

ClubMO leden kunnen altijd de beste plaatsen voor concerten reserveren.  Na afloop van het concert staat er in de bar een hapje en drankje klaar om na te genieten van bijzondere momenten.

In de maandelijkse ClubMO Update vertellen we over de voortgang van de verschillende projecten. Ook leest u in deze mailing het laatste MO nieuws en vindt u speciale ledenacties.

Maak vrijblijvend kennis met ClubMO

Op dinsdag 12 oktober 2021 is de eerste ClubMO Meeting. Tijdens deze Meeting presenteren we u ClubMO en vertellen we alles over onze programmering voor de komende periode en toekomstige plannen van het orkest. Het MO verzorgt dit jaar voor de vijfde keer op rij de opening van het Amsterdam Dance Event in de Melkweg in Amsterdam. Speciaal voor u spelen we tijdens de ClubMO Meeting een exclusieve voorpremière van het openingsconcert dat het orkest samen met het succesvolle elektronische duo Weval zal geven.

Wilt u kennismaken met ClubMO en aanwezig zijn bij de eerste ClubMO Meeting? Dat kan!
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt alle detailinformatie over de ClubMO Meeting.