The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest ontmoet Louis Cole voor vijf concerten

In november ontmoeten het Metropole Orkest en Louis Cole elkaar voor een paar funky avonden. Cole en het orkest, onder leiding van Jules Buckley, komen samen voor vijf concerten verspreid door Nederland.

Tijdens de concerten in TivoliVredenburg, de Meervaart, LantarenVenster, SPOT en tijdens November Music verschijnt Jules voor het eerst op de bok als honorair dirigent. In deze nieuwe rol werkt hij samen met Louis aan het programma voor deze bijzondere concerten.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist én werd genomineerd voor een Grammy award.
Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest zal een onvergetelijke worden. Tijdens de concerten brengen ze  voor het eerst Louis’ nieuwste werk ten gehore. Dit keer met een orkestrale kleur en groove.

Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop.