The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

Future of Jazz: Louis Cole & Metropole Orkest

Onder leiding van Jules Buckley

Metropole Orkest, Orkest

Jules Buckley, dirigent

Louis Cole,

In november ontmoeten het Metropole Orkest en Louis Cole elkaar voor een paar funky avonden. Cole en het orkest, onder leiding van Jules Buckley, komen samen voor vijf concerten verspreid door Nederland.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist én werd genomineerd voor een Grammy award.
Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is.

De missie van de medeoprichter van Indie duo KNOWER is om ‘diepe gevoelens te creëren door middel van muziek’. Dit doet hij in zijn virale video’s op YouTube, tijdens internationale tournees en op zijn debuutalbum ‘Time’, dat werd uitgebracht op Brainfeeder.
Hij staat bekend om zijn indrukwekkende concerten waarbij hij het publiek meeneemt in zijn muzikale wereld. Een wereld vol electro funk, humor en zachte ballads.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest zal een onvergetelijke worden. Samen brengen ze tijdens de concerten voor het eerst Louis’ nieuwste werk ten gehore. Dit keer met een orkestrale kleur en groove.

De kaartverkoop voor het concert in de Meervaart start eind juni. Het concert in Theater aan de Parade maakt deel uit van NovemberMusic en zal ook in juni in de verkoop gaan. Het concert in Groningen (SPOT) is onderdeel van festival Rockit.

Bestel nu uw tickets

wo 10 nov, 20:15
TivoliVredenburg - Ronda, Utrecht

Koop kaarten

do 11 nov, 20:15
Meervaart, Amsterdam

Nog niet in verkoop

vr 12 nov, 20:30
LantarenVenster, Rotterdam

Uitverkocht

za 13 nov, 20:00
SPOT - Grote Zaal, Groningen

Koop kaarten

zo 14 nov, 16:00
Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch

Nog niet in verkoop