The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Future of Jazz: Louis Cole & Metropole Orkest

Onder leiding van Jules Buckley

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Jules Buckley, dirigent

Louis Cole,

Rai Thistlethwayte, Keyboard

Nate Wood, drums

Dave Binney, altsaxofoon

Sam Wilkes, Bass

Het concert op 13 november op het Rockit Festival in SPOT Groningen kan vanwege de nieuw aangekondigde coronamaatregelen geen doorgang vinden.

Feat. Rai Thistlethwayte, Nate Wood, Sam Wilkes, David Binney & Genevieve Artadi

In november ontmoeten het Metropole Orkest en Louis Cole elkaar voor een paar funky avonden. Cole en het orkest, onder leiding van Jules Buckley, komen samen voor vijf concerten verspreid door Nederland.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist én werd genomineerd voor een Grammy award.
Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is.

De missie van de medeoprichter van Indie duo KNOWER is om ‘diepe gevoelens te creëren door middel van muziek’. Dit doet hij in zijn virale video’s op YouTube, tijdens internationale tournees en op zijn debuutalbum ‘Time’, dat werd uitgebracht op Brainfeeder.
Hij staat bekend om zijn indrukwekkende concerten waarbij hij het publiek meeneemt in zijn muzikale wereld. Een wereld vol electro funk, humor en zachte ballads.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest zal een onvergetelijke worden. Samen brengen ze tijdens de concerten voor het eerst Louis’ nieuwste werk ten gehore. Dit keer met een orkestrale kleur en groove.

Het concert in de Brabanthallen maakt deel uit van November Music. Het concert in Groningen (SPOT) is onderdeel van festival Rockit.

Concerten

wo 10 nov, 20:15
TivoliVredenburg - Grote zaal, Utrecht

do 11 nov, 20:15
Meervaart, Amsterdam

vr 12 nov, 20:30
LantarenVenster, Rotterdam

za 13 nov, 17:00
SPOT - Grote Zaal, Groningen

zo 14 nov, 16:00
Brabanthallen - HAL8, Den Bosch