The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO en SOHN releasen live-album

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Oktober vorig jaar deelde de Britse producer en songwriter SOHN het podium met het Metropole Orkest en dirigent Hans Ek voor de openingsavond van het Amsterdam Dance Event in de MElkweg. De kenmerkende glaciale elektronica van SOHN en de orkestrale sound van het Metropole Orkest vloeiden perfect samen in SOHN’s bekendste nummers: ‘The Wheel’, ‘Conrad’ en ‘Artifice’.

SOHN: “Het was een ongelooflijke kans om met de Metropole samen te werken aan het vormgeven van deze speciale avond in Amsterdam – de arrangementen brachten de nummers naar een andere dimensie, en gelukkig hebben we het allemaal opgenomen…. Het album is voor mij meer dan alleen een live opname, het is een samensmelting van droge elektronica en rijke orkestratie en ik ben erg trots op hoe het is geworden.”

Naast de aankondiging dat het optreden uit 2019 uit gaat komen zullen SOHN en Metropole Orkest in mei 2020 nog drie extra concerten in Nederland geven.
20 mei – Metropole Orkest XXL – Melkweg, Amsterdam
22 mei – Muziekgebouw Eindhoven
23 mei – SPOT, Groningen

Live with the Metropole Orkest komt op 18 april (Record Store Day) uit op dubbel-vinyl uit.