The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Line-up Metropole Orkest XXL compleet

Metropole Orkest XXL maakt line-up compleet met De Jeugd Van Tegenwoordig en SOHN

De concerten met De Jeugd Van Tegenwoordig en SOHN maken de line-up van Metropole Orkest XXL compleet. Het Metropole Orkest viert dit jaar zijn 75-jarig bestaan met een reeks bijzondere concerten in de Melkweg. Het beroemde pop- en jazzorkest geeft van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei elke avond een concert met een andere toonaangevende artiest of formatie. De verscheidenheid van deze concerten benadrukt de veelzijdigheid van het Metropole Orkest.

Op maandag 18 mei trapt Metropole XXL af met de Amerikaanse soulzanger Cory Henry. Dinsdag 19 mei betreedt de populaire rapformatie De Jeugd Van Tegenwoordig het podium met het Metropole Orkest. Woensdag 20 mei ontmoeten songwriter/producer SOHN en het orkest elkaar. Donderdagavond 21 mei sluit funky gitarist Cory Wong Metropole Orkest XXL af.

Meer informatie over alle concerten is te vinden in onze agenda:

18 mei – Metropole Orkest & Cory Henry
19 mei – Metropole Orkest & De Jeugd van Tegenwoordig
20 mei – Metropole Orkest & SOHN
21 mei – Metropole Orkest & Cory Wong (feat. Cody Fry)