The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest opnieuw op Amsterdam Dance Event

MO & Jameszoo op Amsterdam Dance Event 2017 - foto Reinout Bos

Metropole Orkest is dit najaar opnieuw te zien op het Amsterdam Dance Event. Op 16 oktober opent ’s werelds meest veelzijdige orkest voor de vierde keer op rij officieel het toonaangevende evenement in de Melkweg met songwriter/producer SOHN. Een dag later verhuist het orkest naar de Ziggo Dome voor een viering van 15 jaar Tomorrowland met grote artiesten als Armin van Buuren, Steve Aoki en Tiësto.

De aftrap met het Metropole Orkest is uitgegroeid tot een terugkerend onderdeel in de programmering van ADE. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Henrik Schwarz (2016), Jameszoo (2017) en Colin Benders (2018) gaat het Metropole Orkest de uitdaging aan opnieuw een ander spectrum van de elektronische muziek te verkennen. De live-elektronica en prachtige stem van SOHN komen samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Hans Ek.

Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot ‘Our Story, Celebrating 15 Years of Tomorrowland’.
Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen hun ultieme Tomorrowland classics tijdens een 3-uren durend spektakel, bijgestaan door het Metropole Orkest (opnieuw onder leiding van dirigent Hans Ek).

De kaartverkoop voor het openingsconcert is reeds gestart.
Tickets voor de twee concerten in de Ziggo Dome gaan op 11 juni om 17.00 uur in de verkoop.