The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

ADE 2019: Tomorrowland presents – Our story

Celebrating 15 years of Tomorrowland

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Afrojack, DJ

The Bloody Beetroots, DJ

Armin van Buuren, DJ

Dimitri Vegas & Like Mike, DJ

Goose, band

Netsky, DJ

Push, DJ

Steve Aoki, DJ

Tiësto, DJ

Jochen Neuffer, dirigent

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen samen met het Metropole Orkest de ultieme Tomorrowland classics tijdens drie uren durend spektakel.

Een primeur tijdens Amsterdam Dance Event, want voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een gloednieuw concept naar de club- en muziekconferentie in Nederland. Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot ‘Our Story, Celebrating 15 Years of Tomorrowland’.

Artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen hun ultieme Tomorrowland classic tracks en dit bijgestaan door het Metropole Orkest. ‘Our Story’ is een 3-uren durend spektakel met de wereldpremière op donderdag 17 oktober en een tweede show een dag later, op vrijdag 18 oktober.

Tomorrowland onderscheidt zich al 15 jaar op het gebied van show, spektakel, ongeëvenaarde producties en een programma met de allergrootste acts. Deze show wordt een spectaculaire reis langs de vele hoogtepunten van Tomorrowland, waarbij de soundtrack wordt geleverd door een aantal van de grootste artiesten die de afgelopen jaren de Tomorrowland podia betraden.

Concerten

do 17 okt, 20:50
Ziggodome, Amsterdam-Zuidoost

vr 18 okt, 20:30
Ziggodome, Amsterdam-Zuidoost