The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Deelnemers Arrangers Workshop bekend

Ook dit jaar biedt het Metropole Orkest jonge arrangeurs van over de hele wereld de kans om deel te nemen aan de Arranger Workshop. De acht geselecteerde talenten komen van 25 t/m 30  oktober naar Nederland om samen te werken met het MO en honorair dirigent Vince Mendoza.

Dit jaar verwelkomen we arrangeurs uit maar liefst acht verschillende landen. Zij mogen arrangeren voor zangeres Becca Stevens en krijgen gedurende de week workshops van Vince Mendoza. Op dinsdag 30 oktober vindt het slotconcert van deze bijzondere workshop plaats in LantarenVenster in Rotterdam.

Wij feliciteren:

  • Philippe Maniez uit Frankrijk
  • Billy Marrows uit het Verenigd Koninkrijk
  • Chelsea McBride uit Canada
  • Fabia Mantwill uit Duitsland
  • Rik van der Ouw uit Nederland
  • Daniel Dickinson uit de Verenigde Staten
  • Anze Vrabec uit Slovenië
  • Eitan Gofman uit Israel