The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Finale Arrangers Workshop 2018

met Becca Stevens

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Vince Mendoza, dirigent

Becca Stevens, zang

Metropole Orkest nodigt ook dit jaar weer 8 talentvolle arrangeurs uit om op 25 tot en met 30 oktober 2018 met ‘the world’s leading pop & jazz orchestra’ te werken. De workshop biedt jonge arrangers de unieke kans om met het MO te werken onder leiding van de veelgeprezen componist en honorair dirigent Vince Mendoza.

Dit concert is de finale van de Arrangers Workshop. Metropole Orkest en Becca Stevens presenteren de arrangementen waar de talenten gedurende de week aan hebben gewerkt.

De in Brooklyn woonachtige Becca Stevens is niet alleen een zangeres maar ook een componiste en multi-instrumentalist. Ze wordt geprezen om haar gebruik van verschillende stijlen. Bij het luisteren van haar muziek hoor je elementen van pop, indie-rock, jazz en traditionele volksmuziek. Haar diversiteit en kwaliteiten blijven niet onopgemerkt. Het heeft haar meerdere mooie samenwerkingen opgeleverd met onder andere Michael League (Snarky Puppy), José James en David Crosby.

Haar meest recente album ‘Regina’ kwam in 2017 uit. Het is een ode aan de sterke vrouw. Op de plaat zijn tracks te horen met Laura Mvula, David Crosby en Jacob Collier.

Becca Stevens: “Ik kijk erg uit naar de Arrangers Workshop. Het is een eer samen te werken met het MO en Vince Mendoza. We gaan een te gek programma samenstellen met mijn eigen repertoire en gedeelde favorieten, en dat allemaal gearrangeerd door jonge talentvolle arrangeurs.”

Geïnteresseerde arrangeurs/componisten lezen verder op www.mo.nl/aw voor de voorwaarden en de inschrijfprocedure.

Concerten

di 30 okt, 20:30
LantarenVenster, Rotterdam