The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Concertstream zondag 24 september

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Op zondag 24 september zenden we via Facebook opnieuw een concertstream uit. Dit keer streamen we de Metropole Session met Kandace Springs die op 9 mei 2017 plaatsvond. De concertstream zal om 20.15 uur beginnen.

Na het succes van de eerste Metropole Session met Kovacs vond op 9 mei opnieuw een concert in deze setting plaats. Zangeres/toetsenist Kandace Springs kwam op uitnodiging van Jules Buckley naar Hilversum voor dit speciale concert. Kandace werd door Prince een ware sensatie genoemd. Wat Jules betreft is ze de grootste rijzende ster van dit moment: “She is a rare breed, an amazing singer with incredible stage presence.”

Metropole Orkest en Kandace spelen tijdens deze Metropole Session voornamelijk nummers van haar debuutalbum ‘Soul Eyes’. Het publiek werd getrakteerd op een mix van jazz, soul en een klein beetje country.

Wilt u na de livestream van aanstaande zondag Kandace Springs en het Metropole Orkest ook een keer live zien en horen? Dat kan tijdens het slotconcert van de Arrangers Workshop.

De komende tijd kunt u nog vaker thuis (of onderweg) genieten van het Metropole Orkest. We willen elke maand op een zondagavond een concert streamen via facebook of de MO app. Dit kan een livestream zijn maar ook een stream van een concert dat in het verleden is opgenomen.