The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Deelnemers Arrangers Workshop bekend

Van 22 oktober t/m 26 oktober biedt het Metropole Orkest jonge arrangeurs de kans om met het MO te werken. Na uitgebreid beraad binnen de speciaal samengestelde commissie onder leiding van Vince Mendoza, zijn 8 arrangeurs geselecteerd om mee te mogen doen aan de Arrangers Workshop. Dit jaar mogen we arrangeurs uit maar liefst 7 verschillende landen bij ons in Hilversum verwelkomen. Zij mogen arrangeren voor zangeres Kandace Springs en krijgen gedurende de week workshops van Vince Mendoza. Op donderdag 26 oktober vindt het slotconcert van deze bijzondere workshop plaats in studio 1 in het MCO in Hilversum.

Wij feliciteren:
• S’yo Fang uit Taiwan/ Nederland, 31 jaar
• Tijn Wybenga uit Nederland, 24 jaar
• Emiliano Sampaio uit Brazilië, 32 jaar
• Drew Zaremba uit de Verenigde Staten, 25 jaar
• Hendrika Entzian uit Duitsland, 32 jaar
• Michael Conrad uit de Verenigde Staten, 29 jaar
• James Mustafa uit Australië, 25 jaar
• Niko Seibold uit Duitsland, 29 jaar