The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Win een reis naar de BBC Proms!

Het Metropole Orkest kan niet zonder uw support. Sinds 2013 is het orkest verzelfstandigd en probeert het een nog warmere band met zijn supporters, vrienden en fans te krijgen. Het orkest heeft duidelijke doelen en ambities die we graag met u delen. Zo willen we onder andere nieuwe talenten een kans geven, de programma’s voor muziekeducatie uitbreiden en de lichte muziek toegankelijk houden voor iedereen door de toegangskaarten betaalbaar te houden.

Als u zich voor 1 juli inschrijft maakt u bovendien kans op een van de twee reizen voor 2 personen naar het concert met Quincy Jones in de Royal Albert Hall!
We loten op 6 juli de winnaars en verzorgen reis, verblijf en de concertkaarten. Stel je voor…

Alle nieuwe vrienden ontvangen:

  • Een CD als welkomstcadeau.
  • De Vrienden-nieuwsbrief, met speciale acties en het laatste nieuws.
  • Vier keer per jaar de MOre: met achtergrondinformatie en artikelen door en voor vrienden.
  • Exclusieve content in de vorm van audiobestanden en video’s.
  • Uitnodigingen voor bijzondere evenementen, zoals bijvoorbeeld repetitiebezoeken, een kijkje achter de schermen of ontmoetingen met artiesten.
  • Korting op concertkaarten en artikelen in de webshop.

Eerbetoon aan en met Quincy Jones

Het Metropole Orkest is voor het derde jaar op rij gevraagd voor de prestigieuze BBC Proms in de Royal Albert Hall in Londen. Het Metropole Orkest zal daar een avondvullend eerbetoon brengen aan de allergrootste muzikale legende van onze tijd: Quincy Jones. De drijvende kracht achter de beste albums van Frank Sinatra, Michael Jackson en vele anderen zal daarbij zelf aanwezig zijn, het programma samenstellen en het Metropole Orkest misschien zelfs dirigeren!

Muzikale grootheden Richard Bona, Jacob Collier en Alfredo Rodriguez treden samen met het Metropole Orkest op.

Ja, ik word vriend van het Metropole Orkest