The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 3 Grammy Awards
18 Grammy Nominaties

Laat het Metropole Orkest spelen

Lees meer over ‘the worlds leading pop & jazz orchestra’, concerten en educatie. Word nu Vriend en draag bij aan Nederlands erfgoed en projecten met internationale allure!

METROPOLE ORKEST

Denk je aan een orkest, dan denk je aan klassiek. Maar dat speelt het Metropole Orkest (MO) niet. Wel jazz, pop, soul, funk, cabaret, musicals, filmmuziek en wereldmuziek. Van nu en van langer geleden. Het Metropole Orkest geniet wereldwijde erkenning als hét professionele pop- en jazzorkest en heeft met zijn unieke bezetting een voortrekkersrol. Samen met chef-dirigent Jules Buckley zoekt het MO de randen op van de hedendaagse symfonische pop en jazz.

 

CONCERTTIP

foto: Reinout Bos

THE MUSIC FROM JAMES BOND
Zaterdag 23 maart 2019 – Theaters Tilburg

Terwijl de 25ste Bond-film eind 2019 in première gaat, presenteren het Metropole Orkest, Jeangu Macrooy en Dorona Alberti (Gare du Nord) de muzikale kracht van de eerste vierentwintig Bond-films. Van de iconische tunes van Monty Norman en John Barry in ‘Dr. No’ via ‘Goldfinger’, ‘For Your Eyes Only’, ‘Live and Let Die’, tot aan ‘Skyfall’ en ‘Spectre’. Als je je ogen dichtdoet zie je Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan en Daniel Craig op je netvlies voorbijsluipen! Meer informatie en kaarten.

Voor de volledige concertagenda: www.mo.nl/agenda

SUPPORT MO

Het Metropole Orkest heeft uw hulp nodig om te kunnen blijven spelen! Als u Vriend wordt draagt u o.a. bij aan educatieve projecten, talentontwikkeling, het behoud van Nederlands erfgoed en projecten met internationale allure. Uiteraard genieten onze Vrienden allerlei voordelen, waarover u hier meer kunt lezen.

Vul vandaag het formulier nog in, uw support maakt het verschil!