The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Laat het Metropole Orkest spelen

Lees meer over ’the worlds leading pop & jazz orchestra’, concerten en educatie. Word nu Vriend en draag bij aan Nederlands erfgoed en projecten met internationale allure!

METROPOLE ORKEST

Denk je aan een orkest, dan denk je aan klassiek. Maar dat speelt het Metropole Orkest (MO) niet. Wel jazz, pop, soul, funk, cabaret, musicals, filmmuziek en wereldmuziek. Van nu en van langer geleden. Het Metropole Orkest geniet wereldwijde erkenning als hét professionele pop- en jazzorkest en heeft met zijn unieke bezetting een voortrekkersrol.

 

SUPPORT MO

Het Metropole Orkest heeft uw hulp nodig om te kunnen spelen en bijzondere projecten waar te maken! Steun ons met een donatie of schenking en help het Metropole Orkest voortbestaan.

Vul vandaag het formulier nog in, uw support maakt het verschil!

WAAROM DONEREN?

Als donateur draagt u o.a. bij aan educatieve projecten, talentontwikkeling, het behoud van Nederlands erfgoed en projecten met internationale allure. Vrienden zijn belangrijk voor het orkest, daarom doen we graag wat terug:

  • uitnodigingen voor speciale evenementen als repetitiebezoeken;
  • vier keer per jaar het kwartaalblad MOre: per post of e-mail;
  • een maandelijkse Vriendenupdate per e-mail;
  • voorrang bij ticketverkoop voor de ‘Metropole Sessions’ en geselecteerde concerten;
  • altijd 10% korting in de webshop van het orkest;
  • bij een maandelijkse donatie: een CD als welkomstcadeau.

De eenvoudigste manier om een bijdrage te leveren aan de activiteiten van het MO is door jaarlijks of maandelijks te doneren. Denkt u aan een andere vorm – een eenmalige gift, het nalatenschap, het adopteren van een plek voor talentontwikkeling, geld schenken voor een specifiek doel – dan gaan we graag met u in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alma Albronda (vrienden@mo.nl) of bel 035-6714180.

 

KIJKTIP

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

JONG METROPOLE SPEELT DE MUZIEK VAN SNARKY PUPPY
met gastsolist Jamison Ross, onder leiding van Jules Buckley

Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen het Metropole Orkest, het NJO (Nationaal Jeugd Orkest) en het NJJO (Nationaal Jeugd Jazz Orkest) met als doel jonge, getalenteerde musici uit de klassieke en de lichte muziek voor te bereiden op een professionele carrière. In Jong Metropole wordt het beste van verschillende muziekwerelden samengebracht: het excellente spel uit de klassieke strijkerstraditie met swing, improvisatie en timing vanuit de jazztraditie.