The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

Laat het Metropole Orkest spelen

Lees meer over ‘the worlds leading pop & jazz orchestra’, concerten en educatie. Word nu Vriend en draag bij aan Nederlands erfgoed en projecten met internationale allure!

METROPOLE ORKEST

Denk je aan een orkest, dan denk je aan klassiek. Maar dat speelt het Metropole Orkest (MO) niet. Wel jazz, pop, soul, funk, cabaret, musicals, filmmuziek en wereldmuziek. Van nu en van langer geleden. Het Metropole Orkest geniet wereldwijde erkenning als hét professionele pop- en jazzorkest en heeft met zijn unieke bezetting een voortrekkersrol. Samen met chef-dirigent Jules Buckley zoekt het MO de randen op van de hedendaagse symfonische pop en jazz.

 

CONCERTTIP

foto: Sylvain Norget

METROPOLE ORKEST BIG BAND & CHINA MOSES
onder leiding van Miho Hazama

Donderdag 23 mei 2019 – De Vorstin, Hilversum
Vrijdag 24 mei 2019 – TAKE OFF Music Event, Schouwburg De Meerse, Hoofddorp
Zaterdag 25 mei 2019 – Verkadefabriek, Den Bosch

China Moses geeft de MO Big Band een extra dosis soul en R&B en belooft het publiek mee te nemen in haar wereld: “Ik ben een verhalenverteller. Mensen kunnen een volledig palet aan emoties en grooves verwachten, van swing tot funk, van subtiele melancholische ballads tot explosieve uitbarstingen.”

Met de Metropole Orkest Big Band speelt China songs van haar album ‘Nightintales’ en nieuw niet uitgebracht materiaal. Meer informatie en kaarten.

Voor de volledige concertagenda: www.mo.nl/agenda

SUPPORT MO

Het Metropole Orkest heeft uw hulp nodig om te kunnen blijven spelen! Als u Vriend wordt draagt u o.a. bij aan educatieve projecten, talentontwikkeling, het behoud van Nederlands erfgoed en projecten met internationale allure. Uiteraard genieten onze Vrienden allerlei voordelen, waarover u hier meer kunt lezen.

Vul vandaag het formulier nog in, uw support maakt het verschil!