The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Musikfest Bremen – Stevie Wonder’s Innervisions with Cory Henry

Conducted by Jules Buckley

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Jules Buckley, dirigent

Het Metropole Orkest en chef-dirigent Jules Buckley komen terug naar Musikfest Bremen, dit keer met een eerbetoon aan Stevie Wonder. Samen met toetsenist Cory Henry en drummer Stanley Randolph speelt het orkest op zaterdag 7 september Wonder’s legendarische album ‘Innervisions’.

Innervisions, het zestiende studio album van Stevie Wonder, kwam in 1973 uit en werd bekroond met Grammy’s voor ‘Album of the Year’ en ‘Best Engineerd Non-Classical Recording’. ‘Don’t You Worry ‘Bout A Thing’, ‘Higher Ground’, ‘Living For The City’ en ‘He’s Misstra Know-It-All’, ze zijn allemaal te vinden op dit tijdloze album. Cory Henry noemt het zonder twijfel een van de beste albums aller tijden.

De Amerikaanse jazz organist en pianist, gospelmuzikant en muziekproducer Cory Henry is bekend van zijn eigen formatie The Funk Apostles, van de powerjazzformatie Snarky Puppy, het Cory Henry Trio en uiteraard van zijn solocarrière.
Cory, Jules en het Metropole Orkest werkten al meerder keren samen. De samenwerking startte toen Cory samen met Snarky Puppy naar Nederland kwam en werd voortgezet tijdens de BBC Proms in 2016, het North Sea Jazz Festival (waar hij een waanzinnige versie van Purple Rain speelde) in 2017 en het Better Get Hit Festival in 2019. Het drietal kijkt er naar uit nu opnieuw samen het podium te delen en de Marktplatz om te toveren in een fantastische dansvloer. Niemand minder dan Stanley Randolph, de drummer van Stevie Wonder, zit deze avond achter de drums. Ook Vula’s Choir voegt zich tijdens dit concert bij het orkest.

Bestel nu uw tickets

za 7 sep, 19:00
Musikfest Bremen, Bremen

Gratis toegankelijk