The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Studio Sessions: World Tour – Brazil

Gratis livestream concert met NPO Soul & Jazz

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Magnus Lindgren, dirigent

Maria Mendes, zang

Lílian Vieira, zang

Gabriel Milliet, zang

Lucas Santana, saxofoon

Deze rare tijden weerhouden het Metropole Orkest er niet van om op wereldtournee te gaan. Uiteraard niet letterlijk, maar in hun eigen studio in Hilversum. In samenwerking met NPO Radio 2 Soul & Jazz presenteert het Metropole Orkest de ‘Metropole Studio Sessions: World Tour’, met als eerste bestemming Brazilië. Samen met Maria Mendes, Lucas Santana, Gabriel Milliet, Lílian Vieira en onder leiding van dirigent Magnus Lindgren betreedt het orkest op vrijdagavond 12 maart om 20.30 uur het podium voor dit bijzondere, gratis livestream concert.

Het programma van de ‘Metropole Studio Sessions: World Tour – Brazil’ is samengesteld uit het Braziliaanse archief van het Metropole Orkest. Een muzikale fruitmand vol met Samba’s, Choros en ander moois. Composities van Antônio Carlos Jobim, Pixinguinha, Edu Lobo, Zequinha de Abreu, Chico César en Caetana Veloso, bewerkt door een erehaag van Braziliaanse top-arrangeurs.
Voeg daarbij het muzikale trapezewerk van zangeres Maria Mendes, de zwoele saxofoon van Lucas Santana en de typisch Braziliaanse zang van Gabriel Milliet en Lílian Vieira kan dit niet anders dan een topavond worden!

De Metropole Studio Sessions: World Tour – Brazil is gratis te zien op www.mo.nl/live, YouTube en Facebook. De presentatie is in handen van Co de Kloet.

Concerten

vr 12 mrt, 20:30
MCO, Hilversum