The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

ADE 2018: Hardwell & Metropole Orkest

Symphony: The Global Revolution of Dance

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Hardwell, DJ

Hans Ek, dirigent

Op donderdag 18 oktober 2018 geven het Metropole Orkest en Hardwell een uniek concert in Ziggo Dome. Tijdens ‘Symphony: The Global Revolution of Dance’ neemt de wereldberoemde dj, samen met ’s werelds leidende pop- en jazzorkest het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Een all ages concert dat begint met de opkomst van de dancemuziek in de jaren 80 en eindigt bij de megaclubs van nu.

Onlangs maakten Hardwell en het Metropole Orkest hun samenwerking bekend met de release van de track Conquerors. Met de toevoeging van dit unieke concert voor een all ages publiek bereikt de samenwerking een hoogtepunt die eenmalig in Ziggo Dome te zien en te horen is.

De spectaculaire show van de dj en het Metropole Orkest kenmerkt zich door de samenstelling van verschillende muziekperiodes, van de jaren ’80 tot nu. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

Directeur van het Metropole Orkest Jan Geert Vierkant over de samenwerking. “Het is geweldig om met een wereldtalent als Robbert een groot publiek kennis te laten maken met diverse stijlen van dance door de jaren heen in combinatie met het orkestrale. We hebben in het verleden op ADE en met de net uitgebrachte track ‘Conquerors’ al laten horen hoe fijn die samensmelting kan zijn. We zijn dan ook erg trots op deze bijzondere samenwerking.”

De pre-sale start op vrijdag 15 juni om 10.00 uur, waarna de wereldwijde ticketverkoop volgt op 18 juni om 10.00 uur.

Concerten

do 18 okt, 21:00
Ziggodome, Amsterdam-Zuidoost