The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Academy presenteert: Another MOA-Ment

Talentenorkest Metropole Academy

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

De studenten van nu zijn de orkestleden van de toekomst.

Deze avond kunt u een spetterend concert verwachten van de jonge muzikale talenten van de MO Academy. Chef-dirigent Jules Buckley en de bekende Berlijnse producer Henrik Schwarz werken vier dagen met de Academy deelnemers aan het programma voor dit concert.

Het repertoire wordt gekozen uit recent werk van het Metropole Orkest (oa stukken uit de Quincy Jones Prom) en werk uit het recente oeuvre van Henrik Schwarz. Verrassende stukken met verrassende arrangementen.

Another MOA-ment, het avontuur van de nieuwe generatie.

Het Metropole Orkest is in 2014 met een eigen Metropole Academy gestart. De Academy biedt op projectbasis een hoogwaardige aanvulling op het onderwijs dat de Nederlandse conservatoria kunnen bieden aan toptalenten. De studenten kunnen zich in de Academy allerlei competenties eigen maken die ze in hun carrière nodig hebben. Dat betreft de artistieke en muzikaal-ambachtelijke aspecten van het vak, maar zeker ook organisatie, planning, marketing en praktische uitvoering.

De Metropole Academy wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Jan en Tina Huizinga Fonds en Sena.

Concerten

vr 14 okt, 20:15
MCO, Hilversum