The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Disney in Concert

Een familiespektakel in de Ziggo Dome

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Metropole Orkest

Jan Stulen, dirigent

Thomas Berge, zang

Jamai Loman, zang/presentatie

Kim-Lian van der Meij, zang

Anita Meyer, zang

Leona Philippo, zang

Sjors van der Panne, zang

Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen – grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met twee indrukwekkende shows in de Amsterdamse Ziggo Dome staat.
We treden onder leiding van dirigent Jan Stulen op met onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij, Leona Philippo en Jamai Loman. In een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten brengen we vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai Loman zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen.

Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men nu de overstap naar de Ziggo Dome maakt.

Producent Erwin van Lambaart : “De bezoekers van 5 tot 85 jaar krijgen een uniek concert dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet”.

Concerten

zo 25 okt, 12:00
Ziggodome, Amsterdam-Zuidoost

zo 25 okt, 16:00
Ziggodome, Amsterdam-Zuidoost