The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Strijkkwartet MO met Benny Sings in Carré

Benny Sings viert op woensdag 6 december 2023 zijn twintigjarig jubileum met een concert in Koninklijk Theater Carré. Een strijkkwartet van het MO vergezeld hem voor de uitvoering van ‘Love Will Find a Way’ en ‘Distance’, de twee singles die onlangs uitkwamen.

Voor Benny Sings is het concert opnieuw een droom die uitkomt, terugkijkend op een jaar vol met hoogtepunten zoals de release van zijn nieuwe album ‘Young Hearts’ en een uitverkochte Paradiso & Europese tour. Het concert in Carré wordt de perfecte afsluiter van zijn jaar.

“Toen ik 20 jaar geleden mijn debuutalbum Champagne People uitbracht had ik nooit durven dromen dat we de Paradiso zouden uitverkopen, en dan mogen we nu ook in Carré spelen! Een echte kroon op dit speciale jubileumjaar. We gaan er alles aan doen om deze show zo bijzonder mogelijk te maken.”