The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Robbie Williams brengt jubileumalbum uit met Metropole Orkest

Ter ere van zijn 25-jarig bestaan als solo-artiest heeft Robbie Williams vandaag zijn album ‘XXV’ uitgebracht. Op het album staan Robbies grootste hits, die hij opnieuw opnam met het Metropole Orkest. Daarnaast bevat ‘XXV zijn nieuwste single Lost. Van ‘XXV’ is ook een deluxe versie uitgebracht, met nog eens vier nieuwe tracks.

Voor de opnames van ‘XXV’ heeft Jules Buckley, honorair dirigent van het Metropole Orkest, de hits van Robbie opnieuw gearrangeerd. Dat deed hij o.a. samen met componist Steve Sidwell en Robbies vaste muzikale partner Guy Chambers.

Eerder verschenen van ‘XXV’ al de singles Angels, Eternity, The Road To Mandalay, No Regrets en de nieuwe track Lost. Op ‘XXV’ staan daarnaast onder meer Robbies eerste en tweede solo-nummer één-single Millennium en She’s The One en hits als Let Me Entertain You, Supreme, Kids (met Kylie Minogue), Rock DJ, Feel en Come Undone. Op de deluxe versie van ‘XXV’ staan daarnaast nog eens vier niet eerder uitgebrachte tracks: Disco Symphony, More Than This, The World And Her Mother en Home Thoughts From Abroad.

Het album is o.a. te beluisteren of Spotify, Apple Music en is daarnaast hier verkrijgbaar op cd en vinyl.