The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Karin Bloemen viert jubileum met Metropole Orkest

In 2023 viert Karin Bloemen dat ze 40 jaar ‘in het vak’ zit. Haar professionele carrière begon in 1983 met een rol in de musical De zoon van Louis Davids. Wat volgde was een lange reeks van grote successen waarbij Karin als theatrale duizendpoot zo ongeveer alles heeft gedaan wat er gedaan kan worden op een podium. In deze bijzondere jubileumvoorstelling met het onvolprezen Metropole Orkest gaat alle aandacht naar haar eerste en grootste liefde: muziek!

In de afgelopen vier decennia zijn er ongelooflijk veel prachtige liedjes voorbij gekomen. Liedjes die speciaal voor deze voorstelling mooie nieuwe orkestrale arrangementen krijgen. Kortom, een niet te missen voorstelling voor iedere muziekliefhebber!

Karin Bloemen & Metropole Orkest
40 jaar de allermooiste liedjes

12 februari 2023 Schouwburg Het Park, Hoorn
16 februari 2023 Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
17 februari 2023 Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden
19 februari 2023 Wilminktheater, Enschede
24 februari 2023 Schouwburg Concertzaal, Tilburg
25 februari 2023 Muziekgebouw, Eindhoven
26 februari 2023 DNK, Assen
28 februari 2023 Theater aan ‘t Vrijthof, Maastricht
4 maart 2023 Flint Theater, Amersfoort

Voor ticketinfo zie onze agenda.