The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest en Ziggo slaan handen ineen voor Nieuwjaar

Kick-start your 2022, het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest met MEAU, DeWolff, Kenny B, Jeangu Macrooy en Latanya Alberto zal te zien zijn via de kanalen van Ziggo en het Metropole Orkest. Een concert waarbij je huiskamer wordt omgetoverd tot je eigen mini Ziggo Dome. 

Jan Geert Vierkant, directeur Metropole Orkest: ‘Juist op het moment dat concertzalen dicht zijn grijpen wij de kans om de mensen thuis aan het begin van het jaar te inspireren met muziek. Het Metropole Orkest is in 1945 opgericht om de beschadigde bevolking te verbinden en plezier te brengen. We zijn er trots op dat we die rol vandaag de dag nog steeds kunnen vervullen, met hulp van Ziggo, en een mooie line-up van Nederlandse artiesten.’

Metropole Orkest Presents:
KICK-START YOUR 2022
Kenny B, Latanya Alberto, Jeangu Macrooy, DeWolff en MEAU
Dirigent: Phil Meadows

8 januari 2022, 19:30u, Ziggo TV kanaal 13
9 januari 2022, 16:00u, Ziggo TV kanaal 13
9 januari 2022, 19:30u, www.mo.nl/ziggo en socials Metropole Orkest