The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Annuleringen nieuwe coronamaatregelen

Vanwege de gisteren aangekondigde nieuwe coronamaatregelen zijn (vooralsnog) drie van onze concerten geannuleerd. We gaan er vooralsnog van uit dat alle andere geplande concerten plaats kunnen vinden. We wensen iedereen in de culturele sector en evenementenbranche veel sterkte de komende tijd.

Helaas kan het Rockit Festival in SPOT Groningen geen doorgang vinden. Onze show op het festival met Louis Cole in Groningen is dus geannuleerd. De festivalorganisatie heeft aangegeven tickethouders hun geld terug te geven, maar vraagt om uw geduld.

Het concert op zondag tijdens November Music in de Brabanthallen is seated en kan dus wél plaatsvinden. Voor dit concert zijn nog tickets verkrijgbaar.

Ook de twee concerten van De Avond van de Filmmuziek op 19 en 20 november zijn geannuleerd. De gestelde grens van 1.250 personen in een ruimte maakt het onmogelijk voor concerten als deze om door te gaan in de Ziggo Dome. De organisatie schrijft:

Tot onze grote spijt moeten wij helaas (opnieuw) mededelen dat door de nieuwe overheidsmaatregelen de Avond van de Filmmuziek 2021 op vrijdag 19 en zaterdag 20 november niet kan doorgaan. Na maandenlange voorbereidingen en inzet van ons team balen wij hier enorm van. We gaan samen met het Metropole Orkest, solisten, crew, technische leveranciers en de Ziggo Dome op zoek naar alternatieve data.

Mocht het niet mogelijk zijn de Avond van de Filmmuziek 2021 op een later moment alsnog te laten plaatsvinden, dan blijven de kaarten gewoon geldig voor de editie van De Avond van de Filmmuziek in november 2022.

Wij zullen je daarover zo spoedig mogelijk nader berichten met meer informatie. Onze oprechte excuses en we rekenen op uw begrip.

Liefs,
Het team van de Avond van de Filmmuziek