The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Release concert Metropole Orkest Cellos

Op 15 oktober brengen de Metropole Orkest Cellos hun allereerste album uit. Dit vieren ze met een release concert in het Muziekcentrum van de Omroep. Kaarten voor deze bijzondere avond zijn hier te koop. 

De cellogroep laat op het album en tijdens het concert, geheel in de traditie van het Metropole Orkest, een veelzijdig geluid horen. ‘Metrocelli’ bevat parels uit het Metropole repertoire en een bijzonder mix van klassiekers uit de popmuziek in de breedste zin. Van Dolf van der Linden tot Nirvana. En allemaal in eigen geschreven arrangementen.

Als voorproefje op het album brachten de MO Cellos hun single ‘Space Oddity’ uit. Deze beluister je o.a. op Spotify en Apple Music. Het album kun je hier alvast vooruit bestellen.