The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Jong Metropole speelt Higher Ground

Jong Metropole is terug met een bijzonder programma. Samen met zangeres Michelle David spelen ze op 31 oktober en 2 november ‘Higher Ground’, naar een soulhit van David. 

Michelle David is een van de beste artiesten van Nederland. Met een mix van gospel soul, funk, Afrobeat en jazz verovert ze podia in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zo speelde ze o.a. op North Sea Jazz Festival en Lowlands, en trad ze op voor de Nederlandse koning en koningin tijdens het Concert aan de Amstel.

Orkest, dirigent en Michelle David gaan met dit programma in op de tradities én nieuwe vormen van r&b, soul en funk. Het orkest staat onder leiding van de uit Keulen afkomstige bandleider, sideman, componist, arrangeur én dirigent Ansgar Striepens.

Kaarten voor de concerten op 31 oktober in Theater Hanzehof in Zutphen en 2 november in Theaters Tilburg zijn hier te koop.