The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Sluit je nu aan bij ClubMO

Wilt je weten wat de laatste ontwikkelingen op muziekgebied zijn? Kunnen we je inspireren met de meest innovatieve programma’s, sprekers en discussies, met ruimte voor het goede gesprek voorbij de muziek, samen met gelijkgestemden? Bent je, of word je ‘de connaisseur’ van state of the art pop en jazz, de liefhebber die diversiteit juist kan waarderen?

Op 12 oktober, 20.00 uur, hoor je het Metropole Orkest met Weval in de Melkweg. Een exclusieve en besloten preview van het programma waarmee de volgende dag het Amsterdam Dance Event van start gaat. Deze avond is de kick-off van ClubMO, een gedreven netwerkclub met liefhebbers van muziek in het algemeen en het Metropole Orkest in het bijzonder. Met leden die het Metropole Orkest een warm hart toedragen en helpen de toekomst van het orkest met kennis en financiële hulp te versterken. The best is yet to come!

ClubMO verzorgt drie keer per jaar een exclusief event rond optredens van het Metropole Orkest. Bij concerten en in onze eigen studio. Zo krijg je een kijkje in de keuken van ‘the world’s leading pop and jazz orchestra’. Het gaat natuurlijk om het beleven van de meest bijzondere muziek. Daarnaast hoor je sprekers over de nieuwste trends uit de creatieve sector en discussieer je mee over toekomstdromen. Ook ben je altijd op de hoogte van de nieuwste projecten en het laatste nieuws rond het Metropole Orkest.

ClubMO-leden doneren jaarlijks €1500,-. Stichting Support Metropole Orkest beschikt over een Culturele ANBI-status waardoor deze donatie fiscale voordelen kan bieden tot maximaal €780.-. Bekijk voor meer informatie de ANBI Calculator.

Meer informatie over ClubMO vind je op deze pagina.
Als u interesse heeft om zich aan te sluiten bij deze Club en de eerste ClubMO Meeting bij wilt wonen, dan kunt je je hier aanmelden.