The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Meer soul voor de ziel: Dutch Soul Jam II

De plateauzolen kunnen opnieuw uit de kast, de bell-bottoms aan en Renew Your Soul with the Metropole. Op vrijdagavond 26 februari om 20:30 uur kan je genieten van het orkest met een aantal geweldige Nederlandse solisten: Shirma Rouse, Paul van Kessel, Latanya Alberto, vAn (Ivan Peroti) en Patty Lou.

Metropole Orkest en NPO Radio 2 Soul & Jazz organiseren een vervolg op het goed bekeken en ontvangen concert van afgelopen januari.
Tijdens de ‘Metropole Studio Sessions: Dutch Soul Jam II’ richt het Metropole Orkest zich op stukken uit de geschiedenis van de Soul, grotendeels afkomstig uit het rijke archief van het orkest. Muziek van bijvoorbeeld Eddie Harris, Stevie Wonder, Chaka Khan en Marvin Gaye.

De Metropole Studio Sessions: Dutch Soul Jam is gratis te zien op deze website, op YouTube en de Facebookpagina’s van het Metropole Orkest en NPO Soul & Jazz. De presentatie is in handen van Co de Kloet.