The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Vanavond: gratis livestream concert ‘Dutch Soul Jam’

Het Metropole Orkest organiseert samen met NPO Radio 2 Soul & Jazz voor de derde keer een Dutch Jam, dit keer in het teken van soulmuziek. De plateauzolen kunnen uit de kast, de bell-bottoms aan en Renew Your Soul with the Metropole. Op vrijdagavond 15 januari om 20:30 uur betreedt het orkest het podium met geweldige solisten als Steffen Morrison, Sabrina Starke, Edsilia Rombley, Lo van Gorp en Raquel Brown. Samen verzorgen zij dit bijzondere, gratis livestream concert op www.mo.nl/liveYoutube en Facebook.

Tijdens de ‘Metropole Studio Sessions: Dutch Soul Jam’ richt het Metropole Orkest zich op stukken uit de geschiedenis van de Soul, grotendeels afkomstig uit het rijke archief van het orkest. Muziek van Gladys Knight & The Pips, Bill Withers, James Ingram, Smokey Robinson, Van McCoy, Quincy Jones, Curtis Mayfield, Cory Wong en eigen werk van Steffen Morrison.

De Metropole Studio Sessions: Dutch Soul Jam is gratis te zien via www.mo.nl/live, op Youtube en Facebook.