The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Jubileummagazine Metropole Orkest

Speciaal voor onze 75e verjaardag maakten we een jubileummagazine. Een speciale uitgave waarin we aandacht besteden aan onze geschiedenis maar vooral ook vooruit kijken naar de toekomst van het orkest.

Het magazine staat vol mooie verhalen over het MO, bijzondere interviews met muzikale vrienden als Gregory Porter, Mr. Pieter van Vollenhoven, Jacob Collier en Trijntje Oosterhuis. We nemen je mee achter de schermen van het Metropole Orkest en je leest meer over de nieuwe projecten die op stapel staan.

Uiteraard hebben we dit magazine ook online beschikbaar gemaakt, zowel in het Nederlands als het Engels.
De Nederlandse versie lees je hier. De Engelse hier.

Veel leesplezier!