The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

Nu online concerten Metropole Orkest

Foto door Reinout Bos

Het Metropole Orkest is de komende tijd niet in concertzalen te vinden, maar gelukkig wel in jouw huiskamer! Muziek stopt nooit, daarom streamen wij vanaf vanavond verschillende concerten. Nieuw, oud, nationaal, internationaal, de komende tijd zie je het allemaal op woensdag en vrijdag op onze Facebookpagina of www.mo.nl/live.

Na de oorlog werd het Metropole Orkest opgericht om hoop en vertier te bieden aan het volk. En dat doet het orkest nog steeds. Het zit in het DNA van het MO om niet te stoppen en door te gaan met het maken van muziek, ook in moeilijkere tijden. Nu we in verband met de getroffen maatregelen rondom het Corona virus niet als orkest samen kunnen komen en spelen zoeken we naar manieren om onze muziek te blijven delen met de wereld. Deze streams zijn daar de perfecte manier voor.

 

 

Concertstreams:

Vrijdag 29 mei – 20.30 uur
Metropole Orkest & Henrik Schwarz, o.l.v. Jules Buckley
Melkweg, 2016

Woensdag 3 juni – 20.30 uur
Maken we snel bekend.

Woensdag 10 juni – 20.30 uur
Maken we snel bekend.

Woensdag 17 juni – 20.30 uur
Maken we snel bekend.

Woensdag 24 juni – 20.30 uur
Maken we snel bekend.