The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO & SOHN geven opnieuw concerten

Metropole Orkest (MO) en songwriter/producer SOHN delen na het succes bij de opening van het ADE in 2019 opnieuw het podium. De live-elektronica en prachtige stem van SOHN komen samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Hans Ek.

SOHN’s stemgeluid is enorm karakteristiek en hij maakt op een spannende manier gebruik van van elektronica en analoge instrumenten om zijn teksten te omlijsten. Een mix die in deze orkestrale samenwerking een speciale lading krijgt. De introverte muziek van de Engelsman klinkt ook met orkest ingetogen, het Metropole Orkest weet als geen andere de juiste balans te vinden tussen minimalisme en het bombastische.

20 mei – Metropole Orkest XXL – Melkweg, Amsterdam
22 mei – Muziekgebouw Eindhoven
23 mei – SPOT, Groningen