The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole XXL en concerten SOHN afgelast

Omdat gisteravond de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn uitgebreid kunnen live-concerten tot ten minste 1 juni geen doorgang vinden. Dit betekent dat de aftrap van het 75-jarig jubileum in de Melkweg geannuleerd is, net als de daarop volgende concerten met SOHN.

Heeft u tickets gekocht voor een van de Metropole XXL concerten (te weten Cory Henry, De Jeugd van Tegenwoordig, SOHN en Cory Wong) dan zult u geïnformeerd worden door de Melkweg. Er wordt gekeken of verplaatsing een optie is, we verwachten mid april meer te weten.

Wie kaarten heeft gekocht voor de concerten met SOHN in Eindhoven of Groningen, zal door respectievelijk Muziekgebouw Eindhoven of SPOT/De Oosterpoort informatie ontvangen zodra er meer duidelijk is.