The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO speelt muziek nieuwe campagne KWF in

Het Metropole Orkest heeft de muziek ingespeeld van de campagne voor de lampionnenactie van KWF Kankerbestrijding. De campagne is ontwikkeld door marketingbureau Energize. Zij brachten het orkest samen met Hardstyle DJ en producer Brennan Heart. De muziek is een orkestrale versie van Heart’s nummer ‘Hold On To Tomorrow’. De zanger van Rigby, Christon, heeft het nummer geschreven en ingezongen.

Het nummer is vanaf vandaag ook als digitale single te streamen en downloaden. De opbrengsten worden aan KWF Kankerbestrijding gedoneerd.

De actie, die al sinds 2016 door KWF wordt georganiseerd, steunt iedereen die met kanker te maken heeft. Tijdens de donkere decemberdagen wordt Nederland uitgenodigd een lampion te doneren voor een dierbare die met kanker te maken heeft. Vanaf 9 december kunnen mensen een lampion doneren op kwf.nl/geeflicht. Op 29 december ontbrandt tijdens een live uitzending op SBS6 het hart van licht in het Olympisch Stadion.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen