The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Nieuwe single Kovacs & Metropole Orkest

Bart Kuykens (make-up Vera Dirkz)
Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

De nieuwe single ‘Crazy’ van Kovacs en het Metropole Orkest is gisteren in eigen beheer uitgebracht en nu te beluisteren op o.a. Spotify en iTunes.

Sharon Kovacs, de zangeres met het kortgeschoren haar en het rauwe en donkere stemgeluid, en het wereldberoemde Metropole Orkest doken eerder dit jaar de studio in voor de opname van de single. De nieuwe samenwerking (Kovacs en Metropole Orkest werkten in 2016 al samen aan een orkestrale versie van ‘Shades of Black’) blijft niet bij deze nieuwe track. De komende dagen geven ze samen vier concerten waarbij ook nieuw georkestreerde versies van songs van ‘Cheap Smell’ te horen zijn. De concerten in Utrecht en Heerlen zijn uitverkocht, er zijn nog enkele kaarten voor Tilburg (zondag 22 dec) en Groningen (maandag 23 dec).