The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Preview album MO & Henrik Schwarz

In 2016 opende Henrik Schwarz en het Metropole Orkest Amsterdam Dance Event. Deze samenwerking kreeg een vervolg in de vorm van concerten verspreid door Nederland. Daarnaast doken het orkest en Schwarz de studio in om te werken aan het album genaamd ‘Scripted Orkestra’ dat op 25 mei uitkomt. Het album is al beschikbaar voor pre-order.

Op Spotify kun je de tracks ‘Counter Culture’ en ‘You’re A Fireball’ al beluisteren. Counter Culture is het tweede nummer van het album en draagt een bijzondere boodschap uit. Henrik Schwarz: “Many bad, weird, absurd, unforeseen things are happening in the world around us. However I didn’t want to complain because I believe negative talking and thinking is the wrong way. So I decided to write an ambitious ‘positive protest song’.

Met de clip van Counter Culture probeert Henrik de problemen op een positieve manier te benaderen. Deze video komt uit op 29 mei. Je kunt hier alvast de preview bekijken.

Ter promotie van het album organiseert Sonos op woensdag 23 mei een exclusieve luistersessie in Berlijn. Je kunt hier kaarten reserveren om deze avond aanwezig te zijn en alvast te genieten van het album.