The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Junior Arrangers Session 2018

Metropole Orkest is op zoek naar talentvolle muziek schrijvende kinderen tussen 12 en 16 jaar.
Zou je het te gek vinden om muziek te schrijven voor het Metropole Orkest?

  • Ben jij tussen de 12 en 16 jaar?
  • Bespeel je op goed niveau een muziekinstrument?
  • Beheers je het notenschrift heel goed?
  • Heb je al weleens wat muziek geschreven?

Dan heb jij nu de kans om je op te geven voor de Junior Arrangers Session van het Metropole Orkest: “Juniors” schrijven muziek voor het volledige Metropole Orkest, een orkest met een ritmesectie, trompetten, trombones, Franse hoorn, saxen, fluiten, hobo, percussie, harp en een complete strijkersgroep!

Opgeven kan tot 24 mei 2018, meer informatie is te vinden op de speciale webpagina van de Junior Arranger Session.

De Junior Arrangers Session is een onderdeel van de vermaarde International Arrangers Workshop die van 25 tot en met 30 oktober weer plaatsvindt in Hilversum. Acht jonge arrangeurs worden geselecteerd uit inzendingen uit de hele wereld om een week lang te werken met het Metropole Orkest, honorair dirigent Vince Mendoza en een gastsolist.