The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO organiseert opnieuw Arrangers Workshop

Honorary conductor Vince Mendoza (foto: Reinout Bos)

De leukste Arrangers Workshop is terug! Van 25 oktober t/m 30 oktober biedt het Metropole Orkest jonge arrangeurs de kans om met het MO te werken onder leiding van de veelgeprezen componist en honorair dirigent Vince Mendoza.

De geselecteerde kandidaten zullen van 25 t/m 30 oktober deelnemen aan repetities en masterclasses van Vince Mendoza en het Metropole Orkest. Daarnaast krijgen de acht gelukkigen de kans om een arrangement voor gastsolist Becca Stevens te schrijven. De laatste avond van de workshop zal het eindresultaat aan een live publiek in LantarenVenster in Rotterdam worden gepresenteerd.

Geïnteresseerde arrangeurs/componisten lezen verder op www.mo.nl/aw voor de voorwaarden en de inschrijfprocedure.

Gastsolist Becca Stevens
Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen