The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO en Caro Emerald Brengen EP uit

De EP ‘MO x Caro Emerald by Grandmono’ is vanaf nu beschikbaar. De EP bevat drie nieuwe en drie bestaande tracks, speciaal gearrangeerd met en voor het Metropole Orkest. 

De EP werd in drie dagen opgenomen in de Amsterdamse Electric Monkey Studio. Er werd gebruik gemaakt van vintage apparatuur en opname technieken én de oude mengtafel van Ennio Morricone. Dit laatste geeft de tracks een prachtige, warme en diepe filmische sound. Deze sounds, geïnspireerd op filmorkesten uit de jaren ’60 en Italiaanse/ Franse filmmuziek, is enorm bepalend voor de EP die geproduceerd werd door Grandmono.

Op de EP staan de tracks ‘Tahitian Skies’. ‘The Ghost Of You’, ‘A Night Like This’, ‘Home’, ‘Little Snowflake’ en ‘Something For Christmas’. De laatste drie zijn nieuwe nummers die speciaal voor deze EP werden geschreven.

De digitale versie is te vinden op iTunes en Spotify. De limited edition Digipack (CD) is beschikbaar vanaf vrijdag 15 december.

Op 18 december starten Metropole Orkest & Caro Emerald met een korte tour door Nederland. Deze is helemaal uitverkocht, alleen voor Groningen zijn nog enkele tickets beschikbaar.