The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Win een optreden met het MO

Maak een 1 minuut durende video en maak kans op een optreden met het Metropole Orkest! Online platform Surprising Stars maakt het de komende tijd mogelijk om deze mooie prijs te winnen. 

Surprising Stars is een online muziekwedstrijd die toegankelijk is voor alle muzikanten uit Europa die geboren zijn tussen 1 januari 1992 en 1 januari 2001. De competitie is bedoeld voor muzikanten die een professionele opleiding aan een Conservatorium of andere muziekopleiding volgen of die een muzikale studie hebben afgerond. Helaas kunnen zangers niet deelnemen aan de competitie. Tot 1 december 12.00 uur kan iedereen die aan de eisen voldoet zich inschrijven op www.surprisingstars.com. Op deze site is daarnaast ook meer informatie te vinden over deelname aan deze competitie.

Wie weet zien we jou binnenkort op het podium!