The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Concertstream zondag 25 juni

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Op zondag 25 juni zenden we via Facebook opnieuw een concertstream uit. Dit keer streamen we het slotconcert van de Arrangerworkshop uit 2013 met Richard Bona. De concertstream zal om 20.15 uur beginnen.

In 2013 selecteerden het Metropole Orkest, dirigent Vince Mendoza en de Rotterdam Jazz Acadamy van Codarts acht talentvolle jonge arrangeurs van over de hele wereld. Zij mochten tijdens de Arangers Workshop werken met het orkest en bassist/ zanger Richard Bona. Het slotconcert van deze workshop vond plaats op 23 februari van dat jaar in LantarenVenster in Rotterdam. Een bijzondere concertavond die aanstaande zondag nog een keer te beleven is.

De komende tijd kunt u nog vaker thuis (of onderweg) genieten van het Metropole Orkest. We willen elke maand op een zondagavond een concert streamen via de MO app of onze andere kanalen. Dit kan een livestream zijn maar ook een stream van een concert dat in het verleden is opgenomen.