The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO genomineerd voor Edison Jazzism Publieksprijs

In mei 2016 kwam het album ‘Italian Opera Meets Jazz’ van Mike del Ferro en het Metropole Orkest uit. Nu, een jaar later, is dit project genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs 2017! Een nominatie waar wij erg blij mij zijn en een prijs die wij graag in ontvangst zouden nemen.

Als u ook wilt dat dit album deze mooie prijs wint kunt u uw stemmen uitbrengen. Dit kunt u doen op deze pagina. Stemmen kan t/m 31 mei. Op 27 juni zal de winnaar in deze categorie bekend gemaakt worden.

‘Italian Opera meets Jazz’ is een samenwerking tussen Mike del Ferro en Metropole Orkest, onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley, en met medewerking van sopraan Claron McFadden. Maar liefst acht internationale arrangeurs werkten aan de bijzondere arrangementen die te horen zijn.

Heeft u het album nog niet gehoord maar bent u wel benieuwd geworden? Dan maakt u in deze album trailer kennis met het project. Daarnaast is het album verkrijgbaar in onze webshop.