The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Zondag 22 januari Concertstream

Op zondag 22 januari zenden we via de gratis Metropole Orkest App voor smartphones en tablets (iOS en Android) het Nieuwjaarsconcert van 2015 uit. Vanaf 20.15 uur kijkt u deze avond naar dit prachtige concert.

Een sfeervol concert waarin gastvocalisten Kim Hoorweg, Felix Maginn (Moke), Esther Hart en Jelle Paulusma (Daryll Ann) u mee terug nemen naar het ‘crooners-tijdperk’. Muziek uit het repertoire van legendes als Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Peggy Lee.
Als u de app nu alvast op uw smartphone of tablet zet, wordt u zondag herinnert aan deze concertstream!

In 2017 kunt u nog vaker thuis (of onderweg) genieten van het Metropole Orkest. We willen elke maand op een zondagavond een concert streamen via de MO app. Dit kan een livestream zijn maar ook een stream van een concert dat in het verleden is opgenomen.
De eerstvolgende stream na het Nieuwjaarsconcert is op zondag 5 februari: Metropole & Cécile McLorin Salvant o.l.v. Vince Mendoza.