The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Exclusieve video’s MO & Kovacs

Op vrijdag 28 oktober vond de allereerste Metropole Session in het MCO in Hilversum plaats. Deze bijzondere eerste editie stonden we samen met Kovacs op het podium. Het publiek kon tijdens dit concert het orkest eens van een andere kant bekijken; achter de strijkers, naast de trompetten of voor de bassist, het was allemaal mogelijk. In een intieme setting genoot iedereen van deze exclusieve ervaring en fantastische muziek.

Omdat we dit geweldige concert graag willen delen met zoveel mogelijk mensen kunnen we zes tracks van deze avond. Vier van deze tracks zijn te bekijken op ons YouTube kanaal, de overige twee vind je exclusief in onze app. De MO app is te downloaden voor iOS en Android.

Wilt u in de toekomst ook een Metropole Session bijwonen? Hou dan onze website en social media kanalen goed in de gaten.