The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Stream van concert Reinier Baas & Ben van Gelder

Op donderdag 28 januari om 20:30 uur wordt het concert dat we onlangs met Reinier Baas & Ben van Gelder gaven in het Westergastheater in Amsterdam gestreamd via www.mo.nl/live en onze MO app.

Multitalenten Reinier Baas (gitaar) en Ben van Gelder (altsaxofoon) stonden de afgelopen jaren meer dan 150 keer met elkaar op het podium. Deze intensieve samenwerking werd op 15 en 16 januari jongstleden bekroond met twee uitverkochte concerten met het voltallige Metropole Orkest o.l.v. dirigent Christian Elsässer. Elsässer die overigens in 2012 nog meedeed met de Metropole Orkest Arrangers Workshop. De concerten waren verrassend en afwisselend, zowel qua muziek als qua podiumbezetting. Een aanrader als u van moderne jazzmuziek houdt!

Bekijk hier alvast wat unieke behind-the-scenes beelden: