The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest bij DWDD

Afgelopen dinsdag werd een speciale editie van De Wereld Draait Door uitgezonden. De gehele uitzending stond in het teken van de aankomende 100ste geboortedag van Frank Sinatra (12 december) en het orkest kreeg aan de vooravond van het 70-jarig jubileum de kans flink uit te pakken! Het begon allemaal met de bekende DWDD tune, live en extra dik gespeeld door het voltallige Metropole Orkest.


http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/350024

Tijdens de uitzending was er ruimte om maar liefst 4 prachtige nummers uit te voeren. Vier van de solisten die ook met het orkest zullen optreden tijdens de Sinatra 100 concerten in december gaven hun interpretatie van echte Sinatra-klassiekers. Felix Maginn (Moke) zong ‘Saturday Night is the Loneliest Night of the Week’ en Hadewych Minis pakte uit met ‘The Lady is a Tramp’. Vervolgens pakte Greetje Kauffeld iedereen in met de uitvoering van ‘Teach Me Tonight’ en Ruben Hein sloot prachtig af met ‘Fly Me to the Moon’.

Bekijk de gehele uitzending terug:

http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/349895