The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Album Emilie-Claire Barlow op #1 in Canada

In de eerste week van juni was de Canadese zangeres Emilie-Claire Barlow samen met haar producer Steve Webster in onze studio. Ze hadden het Metropole Orkest gekozen om de orkestrale gedeelten voor haar nieuwe album ‘Clear Day’ op te nemen. Een album dat voor haar zowel een emotionele als fysieke reis was. De arrangementen werden geschreven in Mexico, ze kwamen naar Hilversum voor de opnames met het orkest, haar eigen band nam op in Toronto en een deel van de vocalen werd vastgelegd in Montreal.

It was an absolute pleasure to have her here and we were happy to receive the news that ‘Clear Day’ has reached the #1 position in the Canadian jazz charts on its release day!

Bekijk een albumpreview van Clear Day hier.

Emilie-Claire heeft het opnameproces vastgelegd met een kleine camera. Haar tijd in Hilversum en Amsterdam is te zien in ‘Chapter 3’.