The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO in Ziggo Dome met Disney in Concert!

Iets om naar uit te kijken: op zondag 25 oktober staan we, onder leiding van Jan Stulen, in de Ziggo Dome met het familiespektakel Disney in Concert! Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen  – grootser dan ooit!

Samen met Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman nemen we u mee op reis door de wondere wereld van Disney. In een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten komen vele grote hits voorbij zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin.

De kaartverkoop is op 9 juli begonnen via de website van Eventim.